#2186
Masse 12 kristne armbånd håndlavede religiøse vestlige smykker sæt
Pris 45.00 kr.
Kategori
Frøer
Status
Aktiv
Betalingsmetoder
  • Paypal
  • Moneygram
  • Bank Wire
fragt pris
  • DK shipping pris: 40.00 kr.
  • International shipping pris: 40.00 kr.
leveringstid
15-30 dage med gyldigt online tracking
vender tilbage
returnerer accepteret
køber beskyttelse
garanti på for modtagelsen eller penge tilbagebetaling
Sælger information

Solgt af handlavet

Medlem siden: 23.04.2015


Se flere varer fra denne sælger

Mere om varen
Masse 12 håndlavede armbånd, forskellige modeller.

TID med levering: Vi sender din ordre fra Lima, Peru, efter 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling. Den omtrentlige tid, hvornår du vil modtage din bestilling er 15-20 dage. Sporing af USPS gælder for USA. Der kan være nogle forsinkelser på grund af air mail, men generelt disse forsinkelser gør forekommer ikke ofte. Mail er certificeret, så hvis du ikke modtager din ordre i 1 måned, vil vi gøre en formel klage til posthuset. Grænse tid vil være 55 dage.

EXPRESS SHIPPING OPTION: Vi tilbyder også express shipping med EMS. Ved hjælp af denne indstilling vil du være i stand til at modtage din ordre i 5-10 dage til USA og 7-15 dage på verdensplan. Kontakt os for at give dig especific express levering pris for det nøjagtige beløb af varer du bestiller hos os.

RABAT FOR kombinerede ordrer: Hvis du køber 2 eller flere partier, der er en forsendelse rabat på 3 USD i hver ekstra masse, som du køber. Besøg vores butik i Globe søgeordsbud for at se mange andre produkter, som vi tilbyder. Vi er grossister. Hvis du ønsker for at købe produkter af hundrends eller tusindvis, venligst sende os for special pris og købe det nu meget.

FEEDBACK: Hvis du er tilfreds med produktet, bedes du forlade os positive tilbagemeldinger. Dette vil hjælpe os til at yde en bedre service og tilbyde flere produkter til salg. Når du evaluerer finder leveringstid og shipping pris vi sender ordrer fra Lima, Peru. Hvis der er nogen form for problemer med din ordre, send os venligst besked og vi vil løse det. Tak.
Anmeldelser

Din e-mail-adresse:

Spørgsmål: